Stire

BeHEALTH - International Event in Healthcare- 23-24 Aprilie, Timisoara

Vă invităm să participați la cea de a treia ediție a Evenimentului BeHEALTH- Evenimentul Internațional pentru Sănătate, organizat de Clusterul ROHEALTH.

Ne dorim să fiți alături de noi, pe parcursul a celor 2 zile de eveniment, 23-24 Aprilie 2020, La Centru Regional de Afaceri, Timișoara, Romania pentru a participa la toate activitățile pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră!

Evenimentul va reuni companii, universități și entități publice, creând mediul perfect pentru parteneriate internaționale, in scopul creșterii competitivității economice in domeniul Sănătății. Agenda evenimentului include pe lângă sesiunea de întâlniri bilaterale prearanjate, un concurs dedicat Start-up-urilor românești și șase panel-uri de discuție în jurul următoarelor tematici: : e-health și educație, echipamente și instrumente medicale, medicină translațională, materiale pentru sănătate, infrastructuri de cercetare în domeniul sănătății, bioeconomie pentru sănătate.

Regășiți atașat invitația oficială și draftul de agenda a evenimentului.  

In speranța unui răspuns pozitiv din partea dumneavoastră, vă transmitem faptul că locurile sunt limitate, iar inregistrarea este deschisă pana la data de 16 martie 2020, accesand link-ul  https://international-brokerage-event-in-healthcare.b2match.io/

P.S.: Va recomandam sa rezervati din timp locurile de cazare, Timisoara gazduieste si alte evenimente in aceeasi perioada!