Stire

Conferinta EuroNanoForum 2019 - Nanotechnology and advanced materials progress under Horizon 2020 and beyond

Conferinta  EuroNanoForum 2019 - Nanotechnology and advanced materials progress under Horizon 2020 and beyond (https://www.euronanoforum2019.eu), eveniment al Presedintiei Romaniei a Consiliului Uniunii Europene, sustinut de Directoratul general pentru Cercetare si Inovare al Comisiei Europene si Ministerul Cercetarii si Inovarii din Romania.

Evenimentul va avea loc in perioada 12-14 iunie 2019 la Centrul International de Conferinte, Palatul Parlamentului, Bucuresti, Romania si este organizat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microtehnologie - IMT Bucuresti.

EuroNanoForum 2019 face parte dintr-o serie de conferinte pe tema nanotehnologiilor, organizate o data la 2 ani incepand din anul 2003 de tara care detine Presedinția Consiliului Uniunii Europene si reprezinta cel mai important forum european care faciliteaza si stimuleaza dezbateri intre reprezentanti ai mediului academic, industrie, factori de decizie ce activeaza in domeniul nanotehnologiilor.

Evenimentul va cuprinde sesiuni de conferinta, workshop-uri, o expoziție permanenta, sesiuni de brokeraj, vizitarea unor infrastructuri de cercetare reprezentative pentru domeniu. La acest eveniment sunt asteptati aproximativ 1000 participanti din Europa si nu numai.