Stire

Follow up-Eveniment de Brokeraj in Sanatate-18 Aprilie, 2019

Steve Jobs a spus ,,Lucrurile marete in business nu sunt niciodata facute individual, ele sunt facute de o echipa de oameni”. Initiativa clusterului Rohealth de a aduce sub acelasi acoperis 100 de persoane ce desfasoara activitatea in sectorul medical a fost sustinuta anul acesta si de clusterele partenere ImagoMOL si bioROne, pe care le felicitam si le multumim ca au acceptat propunerea noastra de a sprijini organizarea unui eveniment de o asemenea amploare.

Evenimentul ajuns la cea de a doua editie a fost si in acest an un real succes! In cadrul sesiunii de intalniri bilaterale s-au pus bazele a zeci de parteneriate. Acesta sesiune a fost realizata prin intermediul unei platforme, unde fiecare participant a completat un formular in prealabil, unde si-a exprimat domeniile si directiile de interes si a selectat maxim 6 participanti cu care a purtat discutii in cadrul evenimentului, fiecare discutie a durat 20 de minute.

In cadrul competitiei Romanian Start-ups in Healthcare intreprinderea Laif Science a castigat sponsorizarea FRONTIER MANAGEMENT CONSULTING pentru prezentarea celei mai bune idei de afaceri.

Multumim pe aceasta cale tuturor partenerilor si participantilor care au facut din aceasta zi o poveste de succes!

Ne revedem la anul, dornici sa colaboram si cu prietenii nostri de peste hotare! Keep in touch!

Organizator:
Rohealth Cluster - Flaviana Rotaru, Madalina Andrei, Oana Negoita, Daria Schiopu

Co-organizatori:
ImagoMol Cluster- Carmen Mihai, Alina Capitanu
Biorone Cluster- Andrei Luca

Multumim gazdei noastre, UMF Grigore T. Popa Iasi