Meniu

Simpozionul de studii clinice- 11 octombrie, Bucuresti

  • De: RoHealth
  • Postat in data de: 18-07-2019
  • Nu exista comentarii

Evenimentul se va desfasura in incinta Hotel Intercontinental din București, la data de 11 octombrie 2019.

Simpozionul pentru studiile clinice din 2019 va găzdui în București sute de profesioniști din comunitățile farmaceutice, biotehnologice și aparate medicale din întreaga Europă, specialiști care lucrează ca anchetatori, reprezentanți ai sponsorilor, monitoare, specialiști de laborator (medici, biochimiști, biologi, chimici) și mulți alți profesioniști din domeniul cercetării clinice.

Vorbitori cunoscuți internaționali și români, adevărați KOL în domeniul studiilor clinice, vor veni și vor prezenta subiecte foarte interesante care privesc operațiile clinice, afacerile de reglementare, CT externalizarea sau centricitatea pacientului.

Repere importante ale programului 2019 includ sesiuni interdisciplinare, unde mediul academic și industria de cercetare clinică se întâlnesc pentru dezbateri interesante, dar și pentru programe interesante de divertisment.

Pentru mai multe informatii despre eveniment si inscrieri, accesati link-ul urmator: https://www.clinicaltrialsymposium.com/ Scrie un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii