Stire

10 martie 2022 - WEBINAR | „Rolul Studiilor Clinice în Certificarea Produselor Medicale (medicamente și dispozitive)”

Webinar 10.03.2022 Rolul Studiilor Clinice

Webinarul „Rolul Studiilor clinice in certificarea produselor medicale (medicamente si dispozitive)” al companiei OPERA Contract Research Organization va oferi informații despre ciclul de viață al produsului investigațional, de la descoperire la comercializare.

Data de desfășurare este joi 10 martie, între orele 16:00 și 18:00 (EET).

Subiectul va fi prezentat de Domnul Emanuel Dogaru - Director Asociat Managementul Proiectelor, Reglementare și Start-up în cadrul  Opera CRO.

Emanuel Dogaru este absolvent al UMFT-Universitatea de Medicină și Farmacie Timisoara și al UPT - Universitatea Politehnica Timisoara, cu aproape un deceniu de experiență în cercetarea clinică, concentrat pe aspectele de afaceri ale studiilor clinice, inclusiv managementul proiectelor/portofoliului, prognoza globală a studiilor clinice, dezvoltarea și negocierile bugetului site-ului, afaceri de reglementare, monitorizare și dezvoltarea de produse investigaționale. Pasiunea lui este să ajute companiile farmaceutice să deblocheze puterea datelor și să își rezolve cele mai dificile probleme. Chemarea sa este să își ofere suportul pentru un produs care să schimbe viața a milioane de oameni.

Pentru participare, doritorii sunt rugați să se înregistreze la linkul: https://forms.gle/CeY6ioKykLpNYE626După înregistrare, participanții vor primi pe email linkul de pe platforma Teams unde se va desfășura webinarul.

Mai multe despre OPERA Contract Research Organization la www.operacro.com.