Stire

16 martie 2022 - WEBINAR |„Aplicații de realitate virtuală în educația medicală”

Webinarul |„Aplicații de realitate virtuală în educația medicală” al companiei ALTFACTOR va oferi informații despre Ce este azi realitatea virtuală și care este diferența între realitatea virtuală și realitatea augmentată? Care sunt principalele avantaje ale folosirii acestei tehnologii și cum pot fi acestea folosite la domeniul educației medicale. Exemple și studii de caz.

Data de desfășurare este miercuri 16 martie, între orele 16:00 și 18:00 (EET).

Subiectul va fi prezentat de Domnul Marius Ivanov,  ing, Director tehnic la S.C. ALTFACTOR S.R.L.

Dl. Ing Marius IVANOV conduce echipa de cercetare-dezvoltare a companiei ALTFACTOR și reușește să îmbine cu succes domeniul ingineresc cu pasiunea pentru software. Interesul său și al echipei ALTFACTOR se materializează în aplicații software în domeniul realității virtuale, realității augmentate, tehnologiilor aplicate pentru e-learning și IoT. Are o experiență de peste 20 de ani în domeniul dezvoltării de software personalizat. A lucrat în echipe de cercetare în peste 14 proiecte naționale și internaționale,  iar contribuția sa, în calitate de autor sau coautor, include peste 12 articole publicate în reviste naționale și internaționale precum și lucrări expuse în cadrul unor conferințe naționale și internaționale.

Pentru participare, doritorii sunt rugați să se înregistreze la linkul atasat. După înregistrare, participanții vor primi pe email linkul de pe platforma Teams unde se va desfășura webinarul.

Pentru mai multe informații: https://edu-vr.eu/

Mai multe despre ALTFACTOR la https://altfactor.ro/