Stire

3 Membri ai ROHEALTH invitati in Emisiunea IMPERATIV la Radio Iasi

Ce au in comun Inteligenta Artificiala, robotii, neurostiintele, nano-materialele si medicina? Mult mai multe decat ati putea crede, ne spun membrii primului cluster pentru Sănătate și Bioeconomie, specialisti de top - fiecare in domeniul sau - oameni deosebit de valorosi care cladesc astazi... viitorul si ce e mai important – muncind impreuna.

Editia de maine, 6 August 2021 a emisiunii IMPERATIV, ce se difuzeaza in intervalul 17:15 - 18:00, realizata de Irina Andrea Fiedler, va prilejuieste intalnirea cu cativa dintre cei ce muncesc pentru ca sanatatea noastra sa nu mai depinda, in asa mare masura, de hazard.

Invitați la microfon sunt Flaviana Rotaru – Președinte ROHEALTH – Clusterul pentru Sănătate și Bioeconomie, Asistent Univ. Dr. Sanziana Luminita Istrate - medic oftalmolog si manager al INNOSEARCH si Ing. Dr.in nano-mecanica Ovidiu Savencu – Co-fondatorul spinoff-ului LAIF Science.

Nu uitați că „Omul sfințește locul” și responsabilitatea este a fiecaruia dintre noi.

Emisiunea o puteți asculta pe 90,8, 94,5 și 96,3 megahertzi - unde ultrascurte (FM) sau pe 1053 kilohertzi – unde medii (AM) dar şi online http://www.radioiasi.ro/asculta-live/.