Stire

Agrifood Innovation Summit, 26 Mai 2021

Pe 26 mai 2021, conferința online Agrifood Innovation Summit 2021 reunește inovatorii din domeniul agroalimentar și promovează bune practici din industrie, proiecte disruptive și inițiative cu impact. Dacă ești interesat de agrifood sau lucrezi în domeniu, rezervă-ți gratuit locul la eveniment!

Îi vei putea cunoaște pe cei care schimbă felul în care practicăm agricultura și vei vedea care sunt trendurile care trebuie urmărite în viitorul apropiat.

În cadrul evenimentului va fi lansată și prima mapare a startupurilor agritech și foodtech din România, realizată de Impact Hub Bucharest și Activize.Tech în parteneriat cu EIT Food, Patria Bank și BASF. Maparea reprezintă un instrument util pentru reprezentanții ecosistemului agritech, menită să faciliteze colaborarea între aceștia și dezvoltarea unor proiecte care beneficiază de expertiza din spațiul local.

Link spre agenda si formular de inregistrare: https://www.impacthub.ro/agrifood-innovation-summit/?fbclid=IwAR3uSl9n6NnIiKlXK7FKZx4Jqm8q25OIYyCGizmeqSMAb0pPPvwKVikjq_4