Meniu

BeHEALTH 2021 - Online International Event in Healthcare

  • De: RoHealth
  • Postat in data de: 02-07-2021
  • Nu exista comentarii

O OPORTUNITATE UNICĂ
Cea de-a 4-a ediție a acestui eveniment unic va reuni companii, organizații, universități și entități publice, fiind mediul perfect pentru parteneriatele internaționale, având ca rezultat creșterea competitivității economice legate de sănătate.


CE FACEM
RoHealth este singurul cluster românesc de sănătate și bioeconomie cu acoperire națională. Clusterul a generat și a implementat inițiative care acoperă peste 200 de milioane de euro buget pentru competitivitate și inovare. Fiind un cluster Silver Label cu peste 70 de membri, expertiza Rohealth de astăzi este legată de:
1. E-Health and Education;
2. Medical Equipment and Instruments;
3. Translational Medicine and COVID Experiences;
4. Materials for Health;
5. Women Entrepreneurship – Succes Stories
6. Security for Healthy Ageing (The Hospital from Home)
7. Clusters for Health and Policies
8. Social Responsibility for Health
9. Bioeconomy for Health
10 Quality for Medical Services


Rezultatul brokerajului BeHEALTH va avea o contribuție crucială la oportunitățile relevante ale pieței în ceea ce privește colaborarea cu partenerii din domeniul sănătății.
Agenda BeHEALTH include, pe lângă evenimentul de brokeraj, și un concurs de start-up și 10 paneluri pentru discuții care acoperă expertiza clusterului. Scopul nostru este de a crea o experiență unică pentru participanți prin abordarea unor domenii de interes precum: importanța internaționalizării, tehnici și politici specifice pentru intrarea pe piața externă, rolul clusterelor în procesul de inovare, accesul la surse de finanțare naționale și internaționale, modele de bune practici în domeniul sănătății și inovării, drepturi de proprietate intelectuală și rețele internaționale în domeniul sănătății.


DE CE SĂ PARTICIPI?
Pentru a afla despre cele mai noi oportunități și finanțări legate de domeniile sănătății și bioeconomiei. Fiind acolo, ideea ta poate fi transformată într-un produs real.
Pentru a face cunoștință cu antreprenori de succes și intraprenori din domeniul sănătății.
Pentru a stabili conexiuni de afaceri și rețele cu companii cheie din domeniul sănătății din mediul internațional
Pentru a beneficia de întâlniri individuale bilaterale prestabilite, în conformitate cu specificul proiectului dvs. (dacă căutați parteneri, nu ar trebui să ratați acest eveniment!)
Și DA, sponsorizăm cea mai bună idee de afaceri în competiția Startup-uri internaționale în domeniul sănătății ”
Premiul I: Participare la evenimentul „Frontiers Health” din Berlin;
Premiul 2: o sesiune de mentorat în afaceri + membru de 1 an la Rohealth Cluster
Premiul 3: o sesiune de mentorat în afaceri

Link-ul de inregristrare este disponibil aici: https://behealth-2021-online-international-event.b2match.io/ Scrie un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii