Stire

Biotech Cluster/SME Matchmaking Mission to Japan

*Biotech Cluster/SME Matchmaking Mission to Japan*
Evenimentul este organizat alături de „Bio Japan Expo” (http://www.ics-expo.jp/biojapan) din Pacifico Yokohama.
• Datele evenimentului: 13-16 octombrie 2020
• Termenul limită pentru inscrieri: 25 iunie 2020

Cu o zi înaintea târgului, pe 13 octombrie, grupurile și IMM-urile UE vor putea participa la un eveniment de parteneriat „Conferința europeană pentru biotehnologie și parteneriat Pharma” care va avea loc la Osaka. În timpul acesteia vor fi organizate întâlniri pre-aranjate de tip B-2-B, cu companii din regiunile Kansai.

În perioada 14-16 octombrie, participanții la târg vor avea ocazia să expună la Expoziția „BioJapan” din Pacifico Yokohama /, să identifice contacte cheie relevante, să beneficieze de întâlniri față în față și să obțină cunoștințe de piață despre industria Biotech din Japonia.

Programul vizează participanți din IMM-uri (pot aplica companii mari, dar nu li se va acorda prioritate) și Clustere din UE, active în sectoarele acoperite de târg, adică:
• Descoperirea medicamentelor (biologie, Vaccine Small-Molecule Drug etc.)
• Tehnologii digitale și AI pentru dezvoltarea de medicamente, bioinformatică
• Terapii celulare, medicină regenerativă
• Servicii de asistență pentru descoperire de medicamente și servicii contractuale (servicii de sinteză a medicamentelor, servicii de contracte de analiză, Compound Libraries și screening etc.)
• Tratament medical, diagnostic
• Dispozitive și echipamente medicale
Pentru lista completă a categoriilor de expozanți accesați: https://www.ics-expo.jp/biojapan/en/info_exhibitor.html.

Se acorda suport special pentru IMM-uri și clustere:
- Fără taxă departicipare;
- Participanții din IMM-uri și Clustere pot solicita un grant de 600 EUR pentru a-și acoperi parțial cheltuielile de trai.

Pentru mai multe informații despre misiune și pentru a aplica accesati urmatorul link: https://www.eu-japan.eu/events/biotech-clustersme-mission