Stire

BIOVOICES: Lansare oficiala a cartii pentru copii ”Ce este Bioeconomia?”, 30 Martie 2021, 10: 00 CET

Avem placerea de a va invita la evenimentul de lansare al cartii pentru copii intitulata ”Ce este Bioeconomia?” din cadrul Proiectului Biovoices.

Evenimentul, care a obținut patronajul Parlamentului European, va avea loc online pe 30 martie la ora 10.00 CET.

Cartea își propune să explice produsele bioeconomice și biologice utilizate zilnic, promovând în același timp stiluri de viață și consum durabile. Pe lângă copii, volumul se adresează și părinților și profesorilor acestora.

Evenimentul se va încheia cu o sesiune interactivă în care participanții interesați să primească exemplare și să asigure diseminarea cărții vor putea interacționa cu creatorii, definind astfel posibilele colaborări care vor fi realizate în lunile următoare.

Biovoices (01.01.2018 - 30.04.2021) este un proiect de 40 de luni care vizează implicarea tuturor stakeholderilor relevanti (factori de decizie politică, cercetători, comunitatea de afaceri și societatea civilă) pentru a aborda provocările societale, de mediu și economice legate de produsele și aplicațiile bio.

Pentru inregistrarea la eveniment, agenda si mai multe detalii despre proiectul Biovoices va rugam sa accesati link-ul: https://www.biovoices.eu/book