Stire

Bun venit! – AGMP

Urăm bun venit noului membru ROHEALTH: AGMP

Asociația de Genetică și Medicină Personalizată (AGMP) a fost lansată în anul 2019, de un grup de specialiști români în genetică, având scopul de a îmbunătăți cadrul de cercetare și promovare a geneticii umane și de a stimula aplicarea în practică a descoperirilor din domeniu pentru diagnosticul și tratamentul de precizie al pacienților și ameliorarea sănătății publice.

Asociația a luat naștere ca răspuns la necesitatea unei înțelegeri mai profunde a progreselor actuale din genetică și medicina personalizată pentru profesioniștii din medicină, pacienți și autorități.

AGMP își propune să analizeze și să vină cu propuneri de inițiative legislative care să influențeze politicile de sănătate publică privind medicina personalizată și genetică, deoarece aceste domenii trebuie să se afle între prioritățile programelor naționale de sănătate.

În acest scop, asociația va asigura expertiza profesională  și continuitatea unui dialog constructiv cu autoritățile și societățile profesionale naționale și internaționale.

Mai multe despre noul membru ROHEALTH pe SITE-ul oficial.