Stire

Bun Venit! - Asociația Medcorp

Bun Venit! - Asociația Medcorp

Asociația Medcorp a pus bazele programului „Sănătate în Vecinătate”, cu scopul de a aduce servicii medicale de calitate mai aproape de comunitățile rurale cu acces limitat la astfel de servicii.

Programul “Sănătate în Vecinătate” produce o schimbare reală în starea de sănătate a comunităților vulnerabile și ajunge la cei care au cu adevărat nevoie de îngrijiri medicale.

Un aspect definitoriu al proiectului „Sănătate în Vecinătate” este angajamentul său pe termen lung în comunitățile vizitate. Serviciul de suport telefonic Medcorp facilitează comunicarea continuă cu pacienții, oferindu-le sfaturi și îndrumându-i către specialiștii potriviți, către spitalele județene sau orășenești, continuând monitorizarea cazurilor diagnosticate și contribuind la implementarea unor obiceiuri orientate către prevenție.

Programul “Sănătate în Vecinătate” produce o schimbare reală în starea de sănătate a comunităților vulnerabile și ajunge la cei care au cu adevărat nevoie de îngrijiri medicale. Asociația Medcorp a colaborat în permanență cu autoritățile locale, asistenții sociali și personalul medico-sanitar din localitățile unde s-au desfășurat activitățile. Astfel, au avut prioritate localnicii cunoscuți cu boli cronice, vârstnicii, precum și cei care întâmpină dificultăți pentru a se deplasa, dificultăți financiare sau care nu beneficiază de asigurare de sănătate.

Pentru a afla mai multe despre noul membru ROHEALTH, accesați SITE-ul oficial.