Stire

Bun venit! – Biogen Vet

Urăm bun venit noului membru ROHEALTH: Biogen Vet

Fiind singurul producător român de consumabile de laborator pentru diagnostic in vitro, BIOGEN VET se angajează să creeze o experiență unică oferind consumabile de laborator de cea mai înaltă calitate. Și-au luat angajamentul de a dezvolta soluții personalizate care satisfac nevoile fiecărui client. Prin pasiunea și experiența vastă în producția de consumabile de laborator, sunt determinați să devină un partener de încredere și de referință în domeniul diagnosticului in vitro.

Conștienți de impactul asupra mediului și de nevoia de a proteja planeta, s-au angajat să reabiliteze și să salveze de la ruină un spațiu deja construit, pe care să-l adapteze și să-l modernizeze conform nevoilor de producție. Un element important al acestei transformări a fost investiția în energie verde prin instalarea de panouri solare pe acoperișul fabricii. Prin aceste măsuri, compania dorește ca producția să fie ecologică și sustenabilă.

BIOGEN VET este singurul producător de dispozitive medicale de diagnosticare in vitro din România care a obținut numeroase certificări și acreditări. Acest aspect confirmă angajamentul lor de a oferi produse de înaltă calitate și îi motivează să continue să îmbunătățească constant procesele de producție.

O prezentare video a activității noului membru ROHEALTH poate fi vizualizată AICI sau pe SITE-ul oficial.