Stire

Bun venit! - CardioMedive

Urăm bun venit noului membru ROHEALTH: CardioMedive

 

CardioMedive lucrează la dezvoltarea unui dispozitiv medical inovativ ce va putea fi folosit în multiple scenarii pentru depistarea şi monitorizarea bolilor cardiovasculare.

Echipa CardioMedive vine în ajutorul mai multor nevoi foarte răspândite, cum ar fi îngrijirea bolnavilor cronici (în special a celor în vârstă și care se deplasează cu greutate), diagnosticarea bolilor cardiovasculare, monitorizarea sarcinii, monitorizarea pacienților pe perioada internării în spital și post externare, asistență medicală și consult imediat 24/7 la domiciliu.

Totodată, prin dispariția necesității deplasării la domiciliu a medicului sau a pacientului la spital, crește substanțial numărul consultațiilor ce pot fi efectuate în aceeași perioadă de timp.

Prin diagnosticarea timpurie a bolilor cardiovasculare și prin monitorizarea continuă, soluția CardioMedive oferă pacienților ani în plus de viată alături de cei dragi, pacienții câștigând în medie între 5 și 20 ani de viață pentru fiecare infarct de miocard  prevenit.

CardioMedive dezvoltă soluții în domeniul telemedicinii și oferă un nou standard de îngrijire în domeniul monitorizării și diagnosticării la distanță a pacienților.

Mai multe detalii despre noul membru ROHealth pe SITE-ul oficial.