Stire

Bun Venit! – CATTUS

Bun Venit! – CATTUS

CATTUS a fost înființat în anul 2002 cu scopul de a  oferi soluții complete si de calitate, atât instituțiilor medicale private, cât și celor de stat, prin furnizarea aparaturii și mobilierului medical de înaltă calitate. Aceștia își aleg furnizorii cu minuțiozitate și profesionalism cu intenția de a aduce pe piață, produse noi și inovatoare. 

Din dorința de a crește și de a ne dezvolta pe piața autohtonă, în 2016 au înregistrat marca EROND® - marca de producție proprie de aparatură și mobilier medical. Astfel, punând la dispoziția partenerilor dispozitive performante și echipamente nu doar din export, dar și din producție proprie. Din dorința de a dezvolta o activitate durabilă, compania și-a perfecționat managementul calității, astfel incât acesta atinge nivelul superior prescris de Regulamentul dispozitivelor medicale MDR.

Cattus Distribution își redefinește întreaga activitate comercială, de cercetare-dezvoltare, producție și service într-o singură echipă puternică, devenind astfel companie full-service pe piața autohtonă.  

Pentru a afla mai multe despre noul membru ROHEALTH, accesați SITE-ul oficial.