Stire

Bun venit! – Geneceutica

Urăm bun venit noului membru ROHEALTH: Geneceutica

Fondată în 2020, Geneceutica este o companie care  promovează noua clasă a nutraceuticelor și asigură o abordare personalizată medicală  în baza testelor genetice moderne, de ultimă generație. Aceștia oferă soluții validate clinic pentru clinicieni și consumatori  pentru o gamă selectă de probleme de sănătate.

Unic reprezentant în România al unui parteneriat internațional de cercetători în domeniul medical, producători de componente nutraceutice și experți din industria de produse naturale, Geneceutica  furnizează nutraceutice sigure și eficiente produse la cele mai înalte standarde de calitate și susținute de dovezi științifice riguroase.

Scopul companiei este să ofere practicienilor medicali, pacienților și consumatorilor soluții terapeutice exclusive și eficiente pentru a face față provocărilor comune nesoluționate de produsele disponibile în prezent pe piața farmaceutică, în special pentru persoanele care suferă de deficiență de DAO (diaminoxidaza).

Geneceutica contribuie la diagnosticul și ameliorarea unor afecțiuni fără tratament etiologic, la creșterea bunăstării și calității vieții pacienților, la succesul actului medical prin produse medicale de tip nutraceutic.

Mai multe despre noul membru ROHEALTH pe SITE-ul oficial.