Stire

Bun Venit! - Mobil Service

Bun Venit! - Mobil Service

Compania Mobil Service a fost înfiinţată în anul 1999 pentru a raspunde cererii de service, consultanţă şi mentenanţă pentru diferite tipuri de echipamente electronice.

În anul 2005 se înfiinţează departamentul medical ce se ocupă de service, vânzări şi producţie de aparatură medicală pe o piaţă în plină dezvoltare, ca urmare a schimbărilor survenite în domeniul politicii sanitare din România.

În cadrul firmei, au fost implementate sistemele de management al calităţii ISO 9001:2008 şi ISO 13485:2012. Astfel, obţinerea certificării ISO9001:2008 de către Mobil Service este o etapă a unui amplu proces de transformare a companiei, care va atesta îndeplinirea normelor de management al calităţii.

Fiind o companie modernă, firma se adaptează la dinamica actuală fiind într-un proces continuu de dezvoltare şi îmbunătăţire a calităţii. Se pune un accent deosebit pe cercetare, crearea de produse noi şi servicii înalt calitative, la standarde internaţionale.

Prioritatea firmei este dezvoltarea de soluţii medicale inovatoare care să aducă o creştere a performanţei în actul medical şi o scădere a cazurilor de culpă medicală.

În urma proceselor de cercetare, dezvoltare şi testare, echipa Mobil Service a reuşit omologarea primului radiocauter din România, ceea ce a permis utilizarea acestuia în multe clinici din ţară şi din străinătate.

Ulterior, efortul depus în munca de cercetare a condus la proiectarea şi dezvoltarea de sisteme hardware şi software personalizate pentru diverse dispozitive şi echipamente medicale, atât din ţară cât şi din străinătate.

Experienţa diversificată pe piaţa medicală, clasează firma Mobil Service în topul firmelor de renume în această branşă pentru toate domeniile acoperite.

  • SERVICE APARATURĂ MEDICALĂ ŞI ELECTRONICĂ
  • PRODUCŢIE APARATURĂ MEDICALĂ – ALTIUS HF200W - PRIMUL RADIOCAUTER OMOLOGAT ÎN ROMÂNIA
  • PROIECTARE SISTEME HARWARE ŞI SOFTWARE

Pentru a afla mai multe despre noul membru ROHEALTH, accesați SITE-ul oficial.