Stire

Bun venit! – Neckdei Solutions

Urăm bun venit noului membru ROHEALTH: Neckdei Solutions

Conduși de principiul că oricine și orice poate funcționa mai bine și mai eficient, Neckdei Solutions propune o aplicație care se adresează atât instituțiilor publice, cât și entităților private în scopul de a facilitata comunicarea dintre aceștia și principalii lor utilizatori – cetățeni, studenți, clienți, pacienți.

F.I.P.P – Feedback pentru Instituții Publice și Private este soluția digitală care facilitează oferirea și primirea de feedback-uri, înglobează chestionare prestabilite și scrisori personalizate ale căror întrebări contribuie la solidificarea valorilor companiei.

Ca mai toate ideile inovative, F.I.P.P a apărut dintr-o necesitate proprie ale cărei lipsuri trebuiau acoperite. Astfel, procesul greoi și birocratic al înregistrării unor plângeri/petiții, dar și simpla dorință de a spune când ceva merge bine sau poate fi îmbunătățit i-au determinat să facă totul cât mai simplu cu putință. 

Astfel, au transformat compunerea anevoioasă a documentelor oficiale sau a scrisorilor de mulțumire ori chiar a recomandărilor în chestionare prestabilite pentru utilizator, dar personalizabile de către entitățile partenere. În ceea ce privește timpii lungi de așteptare, oferă soluționarea operațiunilor înregistrare prin simpla încărcare a unui document oficial din partea instituțiilor, direct în aplicație.  

Mai multe detalii despre noul membru ROHEALTH pe SITE-ul oficial.