Stire

Bun venit - OmniOrto3D

Urăm bun venit noului membru ROHEALTH: Spitalul Clinic Județean Mureș

 

 

OmniOrto3D își propune să ofere un dispozitiv medical diferit de opțiunile existente pe piața națională dar și internațională având în vedere modularitatea produsului.

OmniCast  este conceput pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților, a rezolva problemele existente ale dispozitivelor actuale precum și pentru a reduce costurile și timpul profesioniștilor din sectorul medical.

 

OmniCast pentru antebrat, este conceput atât pentru adulți cât și pentru copii în 4 variante de mărimi și ele la randul lor ajustabile, XS, M, L XL. Produsul nostru vine cu sau fără imobilizarea parțială a degetului mare.

 

Obiectivul designului este rezolvarea/minimizarea problemelor care derivă din sistemele actuale de imobilizare, precum: Posibile ulcere, pierderea exponențială a masei musculare, greutatea excesivă, permeabilitatea etc.

Designul orificiilor în toate imobilizarile, se bazează pe forme organice, cu capete rotunjite pentru a ajuta la evacuarea apei, a umezelii,  pentru a oferi un confort sporit în contact cu pielea.

 

De asemenea, facilitează sarcinile de reabilitare ale kinetoterapeutului din ziua fixării pe membrul lezat, monitorizarea rănilor, în cazurile în care s-a intervenit chirurgical.

OmniCast este un produs adaptabil pentru fiecare pacient. Imobilizarea va fi creată în măsura perfectă a membrului afectat, pentru a oferi cel mai bun sprijin posibil. Astfel o imobilizare ideală pentru solidificarea fracturilor.

 

OmniCast nu produce niciun fel de mâncărime sau iritatii pe piele. Greutatea sa redusă, asigurată de materiale ecologice, reciclabile testate dermatologic, iar designul și modularitatea fac ca orteza produsă de noi să iasă în evidență, aproape fără să-și facă simțită prezența, venind în sprijinul oamenilor ce vor să ducă o viață cât mai normală în astfel de circumstanțe. 

Pe viitor vom dezvolta un dispozitiv electromagnetic PEMF(Pulsed ElectroMagnetic Field Therapy) care la o anumită frecvență, va stimula activitatea osteogenică și va spori mineralizarea ososă, formarea de os nou, prin urmare necesitatea purtarii unei imobilizări în cazul fracturilor se va înjumatății, prin intermediul acestui dispozitiv.