Stire

Bun venit! – Promedis Pharm

Urăm bun venit noului membru ROHEALTH: Promedis Pharm

 

Înființată în anul 2017, Promedis Pharm este o companie care, deși tânără, este formată din specialiști cu peste 12 ani de experiență în domeniul farmaceutic pe piața din România.

Promedis Pharm susține și întărește ideea că “SĂNĂTATEA NU ESTE UN LUX”. Cu toții avem nevoie de informație și de transparență și trebuie să conștientizăm mai mult ca oricând că grija acordata zilnic sănătății ar putea evita nenumarate probleme majore. Prioritizarea prevenției nu trebuie să fie o opțiune ci un stil de viață.

Aceștia se bazează pe valori bine stabilite:

  • Prevenția – promovează zi de zi importanța prevenției. Sănătatea trebuie să fie ceva ce ne preocupă constant, iar un stil de viață sănătos adoptat cât mai devreme ne va ajuta să limităm și să întârziem administrarea medicamentelor pentru diverse afecțiuni.

 

  • Echilibrul – suplimentele alimentare pot sa aibă nenumarate beneficii, administrate corect, acestea pot ajuta la asigurarea cantităților adecvate de substanțe nutritive esențiale în organism sau la menținerea stării de sănătate și a unui nivel optim de performanță, în situația în care necesarul de substanțe nutritive nu este obținut doar din alimentație.

 

  • Sănătatea fizică și psihică – SĂNĂTATEA NU ESTE UN LUX, grija pentru sănătate trebuie să fie ceva constant și trebuie să înțelegem că timpul în care nu ne preocupam de starea sănătății fizice și psihice este un timp pierdut care de foarte multe ori nu poate fi recuperat. Mai bine prevenim decat să tratăm.

 

Mai multe detalii despre noul membru ROHealth pe SITE-ul oficial.