Stire

Bun venit - SPITALUL CLINIC JUDETEAN MURES

Urăm bun venit noului membru ROHEALTH: Spitalul Clinic Județean Mureș

 

SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN MUREȘ,  este unitate sanitară publică care asigură asistenţă medicală de urgenţă, preventivă, curativă, paleativă, de recuperare și îngrijiri la domiciliu.

Spitalul are în structură un număr de 1182 de paturi, 24 secții clinice/compartimente, Laborator de analize medicale, Laborator de radiologie și imagistică medicală, Laborator de radioterapie și Serviciu de anatomie patologică, structuri în care se desfăşoară și activitate de învăţământ şi cercetare ştiinţifică medicală.

Viziunea Spitalului Clinic Județean Mureș este de a oferi servicii ireproșabile prin competențe profesionale deosebite, promovarea bunelor practici medicale si implementarea tehnologiilor inovatoare. Vom trata orice pacient ca fiind cel mai important și ne vom canaliza energia pentru a preveni, a diagnostica, a trata și a oferi ingrijiri medicale la standarde internaționale, îmbunătățind calitatea vieții pacienților noștri.

Spitalul funcționează în regim pavilionar, într-un număr de peste 23 clădiri distincte, situate pe toata raza municipiului Tîrgu-Mureș, fiind cea mai mare unitate sanitară cu paturi din județul Mureș și oferă o gamă diversă de servicii medicale, unele fiind unice la nivelul municipiului.

Spitalul Clinic Județean Mureș este furnizorul de servicii medicale de sănătate publică, căruia i se pot adresa pacienți cu patologii oncologice, infecțioase, urologice, pneumologice, oftalmologice, dermatologice, psihiatrice, de îngrijiri medicale la domiciliu, de medicina muncii, și totodata în cadrul spitalului se desfășoară Programe Naționale de Sănătate.

 

Mai multe informatii puteti accesa site-ul Spitalului Clinic Județean Mureș https://spitaljudeteanmures.ro/scjm2/