Stire

Bun venit! – Supermedical

Urăm bun venit noului membru ROHEALTH: Supermedical

 

Povestea Supermedical începe în anul 2007, când nivelul dotărilor sistemului de sănătate din România era unul precar. Medicii erau nevoiți să lucreze, în multe cazuri, cu aparatură uzată moral. Din acest motiv, foarte mulți pacienți erau diagnosticați imprecis. Pentru și mai mulți însă, diagnosticul venea când era deja prea târziu. Iar când acest lucru i se întâmplă cuiva drag, ți-ai fi dorit să fi făcut ceva mai devreme. Să te implici și să încerci să schimbi lucrurile în bine.

De atunci, Supermedical a furnizat echipamente performante în peste 150 de spitale și clinici din România, echipamente care au ajutat medicii să trateze profesionist mii și mii de pacienți.

Supermedical este distribuitor autorizat de echipamente și aparatură medicală, cu 14 ani de experiență în domeniul medical. Sub sloganul “For a healthy tomorrow”, compania își propune să ofere soluții medicale inovatoare, de ultimă generație, care să îmbunătățească sistemul de sănătate românesc și să le ofere pacienților șansa la cea mai bună îngrijire.

Mai multe detalii despre noul membru ROHealth pe SITE-ul oficial.