Stire

Bun venit! – Tryamm

Urăm bun venit noului membru ROHEALTH: Tryamm Trading Consulting

Tryamm și-a început activitatea în 1993 când o echipa ambițioasă de antreprenori a pus bazele unui business ce ajută încă de pe atunci companiile prin distribuția echipamentelor de birou și a serviciilor conexe. Acum, la mai bine de 20 de ani de la înființare, echipa lucrează în mod constant la dezvoltarea de soluții tehnologice avansate ce permit, atât mediilor corporate cât și utilizatorilor individuali, creșterea calității și productivității în cadrul birourilor. Produsele și serviciile pe care le oferă variază de la echipamente de printare și multifuncționale până la securizarea, arhivarea sau distrugerea documentelor și a informatiilor.

Din cauza evoluției tehnologice ce duce la creșterea cantității deșeurilor electrice și electronice (DEEE) periculoase pentru mediu și sănătate, echipa Tryamm se asigură că este respectată legislația privind  DEEE:

  • Protecția Climei – reducerea emisiei de carbon, prin reducerea consumului de energie în operațiunile noastre cât și a clienților noștri, prin intermediul furnizării de produse și soluții eficiente energetic.
  • Protejarea biodiversității și a pădurilor lumii – echipamentele și soluțiile software oferite permit utilizarea eficientă a hârtiei; echipamentele noastre pot funcționa în parametrii normali folosind hârtie reciclată.
  • Păstrăm curate aerul și apa – produsele chimice (consumabilele) folosite în echipamentele noastre sunt produse cu atenție și în mod responsabil. Producătorii caută permanent  alternative mai puțin dăunătoare pentru mediul înconjurător și sănătatea oamenilor.
  • Prevenirea și gestionarea deșeurilor – acționăm în vederea reducerii cantităților de deșeuri produse în cadrul operațiunilor noastre cât și în utilizarea produselor noastre. Gestionăm în mod responsabil distribuția de deșeuri prin căutarea de opțiuni de reciclare și reutilizare a acestora.

Tryamm, conform politicii proprii de mediu, colectează DEEE-urile, inclusiv consumabilele și piesele de schimb, direct de la client, ulterior ele fiind reciclate prin intermediul unei companii specializate în domeniul tratării unor astfel de deșeuri – Greentronics SRL.

Mai multe detalii despre noul membru ROHEALTH pe SITE-ul oficial.