Stire

Bun venit! - Universitatea Danubius din Galați

Urăm bun venit noului membru ROHEALTH: Universitatea Danubius din Galați

 

Universitatea „Danubius” este o instituție de invățământ superior non-profit, ce asigură transparența studiilor absolvite pentru angajatorii români și străini și, totodată, mai multe șanse pe piața muncii, prin conținutul complex al Suplimentului de Diplomă, potrivit acordului de la Bologna, document redactat bilingv (în limbile română și engleză), eliberat odată cu Diploma de studii universitare, în mod obligatoriu, începând cu anul universitar 2005-2006.

Cadrele didactice care alcătuiesc corpul profesoral al Universității „Danubius” din Galați provin din elita centrelor universitare Iași, București și Galați, și sunt în totalitate doctori sau doctoranzi.

Facultatile universității asigură, ca facilități, cursuri ale titularilor de discipline, servicii de bibliotecă cu aproximativ 43000 de volume și peste 2000 de periodice, laboratoare de informatică, clinică juridică și economie, criminalistică, precum și conectare non stop la internet, care poate fi accesat de toți studenții și cadrele didactice.

Conexiunile academice și de cercetare știintifică ale Universitații „Danubius” acoperă America de Nord, Europa, Asia și cunosc un trend continuu ascendent.

Universitatea ”Danubius” din Galați este o universitate europeană modernă, dinamică, de tip antreprenorial, perfect adaptată societății contemporane, ce promovează cunoașterea și inovarea prin oferirea unei experiențe unice de învățare, cercetare și dezvoltare, indiferent de vârstă, experiență, nivelul de cunoaștere sau forma de pregătire a studenților și clienților săi.

Mai multe detalii despre noul membru ROHealth pe SITE-ul oficial.