Stire

Cererea de propuneri pentru programul Internship Instruct (pentru stagii care va avea loc în 2019-2020) este deschisă

Instruct are plăcerea de a anunța că cererea de propuneri pentru programul Internship Instruct (pentru stagii care va avea loc în 2019-2020) este acum deschisă.

 
Apel la stagiu
Instruct oferă acces la infrastructura și tehnologia de ultima generație pentru a sprijini cercetarea în domeniul biologiei structurale. Scopul său este de a încuraja și de a facilita utilizarea integrativă a tehnologiilor și metodologiilor disponibile la centrele de instruire din Europa și Israel.

 
Programul de instruire pentru stagii finanțează vizite de cercetare de 3-6 luni pentru instruirea centrelor. Stagiile acoperă călătoriile și supraviețuirea stagiarului pentru doctorii postdoctorali în stadiu pre-doctoral. Ele facilitează colaborări valoroase cu grupurile de cercetare Instruct care aplică tehnici care nu sunt disponibile în laboratorul solicitantului, iar durata mai lungă a premiilor permite stagiarilor să obțină o experiență aprofundată în laboratorul gazdă. 
Propunerile ar trebui să se concentreze în special asupra beneficiului cercetării solicitantului.
Pentru mai multe informații și pentru a aplica vă rugăm să accesați link-ul următor: https://instruct-eric.eu/submit-call/7th-instruct-internship-programme-
Termenul limită de depunere este ora 17:00 CEST, vineri, 30 august 2019.