Stire

Challenge call - Compania germană Opta Data Group lansează un program de colaborare pe tema sănătății digitale

Compania Opta Data Group caută start-up-uri care să-și folosească propriile produse și soluții în domeniul sănătății digitale pentru a dezvolta și eficientiza sistemul de sănătate și activitatea de zi cu zi a profesioniștilor din domeniul sănătății, atât pentru clienții grupului Opta Data precum și întreaga industrie medicală. 

Prin colaborarea în cadrul programului se creează oportunități de a reacționa rapid și eficient la cerințele din industria medicală și de a obține valoare adăugată durabilă prin soluții inovatoare pentru clienți, pentru a continua să răspundă nevoilor industriei. Produsele sau soluțiile căutate pot fi platforme web, aplicații sau oferte de servicii generale. Programul de colaborare va permite start-up-urilor să beneficieze de dimensiunea, experiența și expertiza grupului Opta Data pentru a transpune ideile lor în dezvoltarea de noi soluții pe tema sănătății digitale. 

Programul de colaborare este deschis pe toată perioada anului 2021.

În măsura în care sunteți interesați să participați, vă rugăm să transmiteti raspunsul dvs la adresa de email mihaela.lupancescu@adroltenia.ro, prezentând o descriere detaliată a soluției pe care o propuneți.
Informații suplimentare pot fi accesate utilizând linkul următor https://www.optadata-gruppe.de/startup