Stire

Conferința “MANAGEMENTUL CALITĂȚII SERVICIILOR DE SĂNĂTATE – PROVOCĂRI ȘI OPORTUNITĂȚI” – Constanța, 15 septembrie 2022

Conferința “MANAGEMENTUL CALITĂȚII SERVICIILOR DE SĂNĂTATE – PROVOCĂRI ȘI OPORTUNITĂȚI” – Constanța, 15 septembrie 2022

Fundația Amfiteatru continuă seria conferințelor regionale cu  tema “Managementul calității serviciilor de sănătate – provocări și oportunități” organizate în parteneriat instituțional cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (A.N.M.C.S.) ,cu evenimentul organizat la Constanța în data de 15 septembrie 2022.

Evenimentul face parte din programul profesional-științific al Fundației Amfiteatru “Managementul calității în sănătate”, program axat pe consolidarea încrederii în calitatea și siguranța serviciilor medicale.

Subiectele principale, care vor fi prezentate și dezbătute de profesionisti marcanti din domeniul medical, specialiști din cadrul ANMCS si de reprezentanți ai autorităților locale cu implicare în domeniul sanitar sunt următoarele:

  1. Implementarea unui sistem funcțional de management al calității serviciilor de sănătate în spitale

  2. Pregătirea spitatelor pentru evaluare și obținerea acreditării

  3. Menținerea și îmbunătățirea funcționalității structurii de management al calității serviciilor de sănătate în perioada de monitorizare.

Evenimentul se adresează managerilor de spitale, responsabililor structurilor de managementul calității și membrilor acestor structuri, directorilor medicali, directorilor de îngrijiri, șefilor de sectii, asistenților medicali șefi, evaluatorilor de servcii de sănătate, precum și tuturor celor  interesați de tema conferinței.

Pentru informații suplimentare privind organizarea și înscrierea la conferință, vă rugăm să vă adresați, prin email sau telefonic, reprezentanților Fundației Amfiteatru:

Mihai Grigore
Telefon mobil: 0799.958.348
Email: mihai.grigore@fundatia-amfiteatru.ro

Lia Ciobîcă
Telefon mobil: 0726.372.944
Email: lia.ciobica@fundatia-amfiteatru.ro

 

Descarcă formularul de înscriere