Stire

Conferinta MPP2020

Conferința anuală a Platformei Medtech & Pharma este dedicată produselor și soluțiilor care combină componentele medtech și pharma.

De ce sa participati?

Schimb de cunoștințe: În fiecare an vorbitori proeminenți ai autorităților de reglementare, ai companiilor de medicină și farmaceutică, ai instituțiilor guvernamentale, ai laboratoarelor de cercetare, ai firmelor de consultanță și ai organizațiilor de pacienți își împărtășesc ideile în acest domeniu emergent. Pe parcursul celor două zile ale întâlnirii anuale, șase sesiuni pe diferite aspecte ale temei conferinței globale oferă participanților oportunitatea de a-și construi expertiza și de a-și actualiza cunoștințele în acest domeniu trans-sectorial în ritm rapid și în continuă evoluție.

Platforma de conferințe virtuale: Conferința anuală MPP virtuală din acest an utilizează o platformă virtuală de conferințe care se bazează pe instrumentul de parteneriat 1-1 existent, încorporând o suită de funcții noi pe un browser și o aplicație mobilă, pentru a facilita interacțiunile pentru sponsori, expozanți și participanți.

Parteneriat 1 la unu: Una dintre mărcile comerciale ale Conferinței noastre este parteneriatul 1 la 1, care facilitează întâlniri între participanți pentru a identifica noi parteneri de afaceri, pentru a discuta proiecte potențiale și rețea cu colegii dvs. în cele două zile ale Conferinței.

Oportunități de rețea. In cadrul conferinței anuale puteti  cunoaste  profesioniști cu experiență din întreaga lume, reprezentând medtech, biopharma, autorități guvernamentale, autorități de reglementare, mediul academic și ONG-uri.

Pentru  detalii,   puteti  vizita site-ul  <https://medtech-pharma.us18.list-manage.com/track/click?u=9b1990ffbfa841ba935c2f0a4&id=284966bc3d&e=a6d0395ca4> , LinkedIn <https://medtech-pharma.us18.list

manage.com/track/click?u=9b1990ffbfa841ba935c2f0a4&id=85e13943ce&e=a6d0395ca4>