Stire

Consiliul European pentru Inovare (EIC) lansează Programul de leadership pentru femei antreprenoare (EIC Women Leadership Programme: Levelling the playing field).

Consiliul European pentru Inovare (EIC)  lansează Programul de leadership pentru femei antreprenoare (EIC Women Leadership Programme: Levelling the playing field).

Pentru a sprijini rolul femeilor în inovare și tehnologie, Consiliul European pentru Inovare (EIC) a creat un program de îmbunătățire a competențelor și de rețea pentru femeile antreprenori și cercetători, sprijinit de EIC, Programul de conducere a femeilor (WLP).

Cu Programul de Leadership pentru Femei (WLP), EIC oferă un program de îmbunătățire a competențelor și de rețea pentru femeile cercetătoare și inovatoare EIC. Acest program își propune să echilibreze condițiile de concurență în mentalități și întreprinderi scalabile prin deblocarea potențialului și dărâmarea barierelor în calea succesului! EIC WLP va îmbunătăți abilitățile comerciale ale participanților și le va promova rețelele dincolo de comunitatea EIC. În acest sens, EIC urmărește să crească numărul companiilor conduse de femei create și care au reușit în afaceri și să crească diversitatea în inovație și tehnologie.

După ce a primit aproape 500 de cereri pentru „apelul de mentor EIC WLP”, EIC caută acum femeile membre ale beneficiarilor EIC să aplice la program.

Avantaje pentru participante:

- Sesiuni de instruire participativă adaptate nevoilor dumneavoastră specifice;

- Evenimente de rețea care vă vor ajuta să vă extindeți rețeaua și să vă sporiți vizibilitatea, atât în interiorul, cât și în afara comunității EIC;

- schemă de mentorat cu un grup de aproape 500 de mentori, din care veți putea selecta posibili mentori;

- schemă de coaching care vă va pune în contact cu antrenori cu experiență pentru a vă ajuta să vă definiți și să vă urmăriți strategia de afaceri.

Deadline inscrieri: 2 Iulie 2021

Mai multe detalii aici:https://community-smei.easme-web.eu/articles/open-call-eic-women-leadership-programme-levelling-playing-field