Stire

Dăruiește Aripi: Tratamente la domiciliul copiilor cu cancer: invitație de presă, 6.12.2022, orele 11:00-12:00

Dăruiește Aripi: Tratamente la domiciliul copiilor cu cancer: invitație de presă, 6 decembrie, ora 11:00

 

 

Asociația Dăruiește Aripi și Institutul Oncologic București (IOB) are plăcerea să vă invite marți, 6 decembrie, orele 11:00-12:00, la evenimentul de prezentare a rezultatelor primului trimestru din programul de asistență specializată la domiciliul copiilor bolnavi de cancer din București și alte 7 județe învecinate.

Reprezentanții mass media vor avea ocazia să obțină imagini cu activitatea personalului medical din cadrul programului desfășurat la IOB și să discute cu beneficiari ai îngrijirilor la domiciliu. Lansat la finalul lunii august 2022, proiectul Dăruiește Aripi (organizație non-profit de utilitate publică) ajută copiii bolnavi de cancer și familiile lor să facă mai puține drumuri la spital pentru evaluare  și monitorizare, gratuit, în condiții de siguranță, sub coordonarea medicilor curanți.

32 de copii cu vârste între 8 luni – 18 ani participă în prezent în program.

Accesul jurnaliștilor în incinta IOB (Șos. Fundeni 252, sector 2, Secția de oncopediatrie) va fi permis pe baza confirmărilor de participare la eveniment trimise până luni, 5 decembrie, ora 12:00. Parcarea în incinta IOB nu este asigurată.

Mai multe detalii despre eveniment la 0724 525 010 sau adresa de e-mail: raluca@daruiestearipi.ro