Stire

De la idee la proiect | Despre rolul clusterelor în atragerea fondurilor europene la Congresul Societății Române de Glaucom 2021.

Vineri 3 septembrie în cadrul Congresului Societății Române de Glaucom 2021, Doamna Flaviana Rotaru - Președinte ROHEALTH prezinta expunerea "Rolul Clusterelor în Atragerea de Fonduri Europene" prilej cu care va împărtăși audienței o multitudine de informații utile si va pune în evidență proiectele clusterului nostru.

Intervenția are loc în cadrul sesiunii desfășurate de la 8:00 la 9:00 care va fi moderată de un alt membru al clusterului ROHEALTH, Dr. Sînziana Istrate Fondatorul si Directorul general al Inosearch, cadru didactic și Doctor în Științe Medicale al Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", după ce în trecut a ocupat funcția de Director al Departamentului de Oftalmologie din cadrul Rețelei de Sănătate Regina Maria, având o vastă experiență ca manager de proiect în cadrul unor inițiative de cercetare.

Congresul Glaucom se desfășoară online și este organizat în perioadă 2-4 septembrie de Societatea Română de Glaucom.

Mai multe despre eveniment la https://www.congres-glaucom.ro/ 
Pentru a consulta AGENDA vă rugăm să verificați linkul pentru "Program Științific".
*
Clusterul de Sănătate și Bioeconomie ROHEALTH generează și susține inițiative și activități legate de sănătate, îmbunătățirea sănătății și bioeconomie. În perioada 26-28 octombrie 2021 ROHEALTH organizează a patra ediție a evenimentului BEHEALTH - www.behealth-event.ro.