Stire

EIC Pathfinder Open 2021

EIC Pathfinder Open 2021

Acest apel se adreseaza celor care vor sa dezvolte o tehnologie noua cu potențialul de a crea noi piețe și / sau de a aborda provocările globale.

EIC Pathfinder Open sprijină dezvoltarea în stadiu incipient a unor astfel de tehnologii viitoare (de exemplu, diverse activități la niveluri scăzute de pregătire tehnologică (TRL 1-4), bazate pe cercetări stiintifice avansate cu tehnologie cu risc ridicat / cu câștig ridicat (inclusiv „deep-tech”). Această cercetare trebuie să ofere bazele tehnologiei pe care o imaginați.

Acest apel este deschis pentru cercetare colaborativă. Propunerea dvs. trebuie prezentată de coordonator, în numele unui consorțiu care include cel puțin trei persoane juridice independente, fiecare stabilită într-un stat membru diferit sau într-o țară asociată și cu cel puțin una dintre ele stabilită într-un stat membru. Persoanele juridice pot fi, de exemplu, universități, organizații de cercetare, IMM-uri, start-up-uri, parteneri industriali sau persoane fizice.

Înainte de a aplica, trebuie să verificați dacă propunerea dvs. îndeplinește toate caracteristicile esențiale următoare („Gatekeepers”):

· Viziune convingătoare pe termen lung a unei tehnologii radical noi, care are potențialul de a avea un efect pozitiv transformator asupra economiei și societății noastre.

· descoperire concretă, nouă și ambițioasă, în direcția științei către tehnologie, oferind avans către tehnologia preconizată.

· Abordare și metodologie de cercetare cu risc ridicat / cu câștig ridicat, cu obiective concrete și plauzibile.

Data inchidere apel: 19 mai 2021

Detalii aici: https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/horizon-eic-2021-pathfinderopen-01-01;callCode=HORIZON-EIC-2021-PATHFINDEROPEN-01;freeTextSearchKeyword=;matchWholeText=true;typeCodes=1;statusCodes=31094501,31094502,31094503;programmePeriod=null;programCcm2Id=null;programDivisionCode=null;focusAreaCode=null;destination=null;mission=null;geographicalZonesCode=null;programmeDivisionProspect=null;startDateLte=null;startDateGte=null;crossCuttingPriorityCode=null;cpvCode=null;performanceOfDelivery=null;sortQuery=sortStatus;orderBy=asc;onlyTenders=false;topicListKey=callTopicSearchTableState