Stire

❗️EIT Health InnoStars lansează din nou EIT Health RIS Innovation Training! Programul este deschis și pentru partenerii din domeniul sănătate din EIT!

❗️EIT Health InnoStars lansează din nou EIT Health RIS Innovation Training! Programul este deschis și pentru partenerii din domeniul sănătate din EIT!
EIT Health RIS Training Training este potrivit pentru întreprinderile mici și micro, instituțiile de cercetare și educație, spin-off-uri și start-up-uri care au deja o inovație / produs / soluție și au finalizat nivelul de maturitate CIMIT 1.

Scopul instruirii în domeniul inovării RIS Health Health:
• Sprijinirea solicitanților în realizarea următoarelor etape pentru reducerea timpului de introducere pe piață pentru produse și servicii inovatoare.
• ”Navigarea” in domeniul soluțiilor de asistență medicală și obtinerea unei mai bune înțelegeri a tipurilor de inovații.
• Verificarea nevoii / beneficiului produsului / serviciului pentru utilizatori / clienți / plătitori / parteneri.
• Creșterea posibilității de a atrage investiții și / sau finanțare prin prezentarea unei propuneri de valoare bine definite
Pachetul de programe include următoarele:
• 3 ore de instruire interactivă care acoperă subiectele căii inovării de la idee la piață în sectorul sănătății.
• 30 minute sesiune de consultare în teren evaluată de un grup de experți.

Vă rugăm să rețineți că participarea la sesiunea de antrenament este o condiție necesară pentru consultarea în teren. Sloturi opționale pentru sesiunile de antrenament:
• 21 iulie, 10: 00-13: 00
• 22 iulie, 10: 00-13: 00
• 23 iulie, 10: 00-13: 00
Programul va rula de la distanță, același conținut va fi prezentat în fiecare slot, nu există module tematice. Înregistrați-vă ca echipă / companie, vă rugăm să rețineți că numărul maxim de participanți / sesiune de formare este de 30 de participanți / PC-uri, în plus, 2 PC-uri / echipă se pot înscrie la webinar. Ședințele de consultanță vor fi organizate în septembrie, echipele vor fi organizate în grupuri, pe baza conținutului și a nivelului de dezvoltare a proiectului lor.

Vă rugăm să rețineți că, dacă intervalele orare disponibile în prezent au atins capacitatea completă, veți fi listat în așteptare și veți fi informați mai târziu despre noua dată de pregătire.
Termenul limită de depunere a cererilor este 15 iulie.

Pentru inscrieri vă invitam să accesati urmatorul link: https://eu.eventscloud.com/ereg/newreg.php?eventid=200208190