Stire

Eveniment online: Conferința internațională de bioinformatică și bioinginerie (BIBE), 26-28 octombrie 2020

Comitetul de organizare BIBE și Societatea de calculatoare IEEE au luat decizia de a menține cea de-a 20-a Conferință IEEE BIBE-2020. Conferinta se va desfasura in online, in perioada 26-28 octombrie 2020

BIBE 2020: Cea de-a 20-a Conferință internațională anuală IEEE privind bioinformatica și bioinginerie are ca scop crearea de sinergie între Bioinformatică și Bioinginerie / Biomedicală. Aceste două discipline complementare pot contribui la avansarea cercetării și dezvoltării în sisteme biologice și medicale complexe, agricultură, mediu, sănătate publică și proiectare de medicamente.

BIBE oferă o platformă comună pentru transferul de idei și pentru modelarea cunoștințelor și realizărilor științifice, prin împletirea acestor două discipline foarte importante și complementare într-un forum interactiv și atractiv.

 

Depunerea lucrărilor

Lucrarile trebuie sa aiba continut original, de înaltă calitate, si sa nu fi fost trimise sau publicate în altă parte. Lucrările ar trebui să fie transmise electronic în format .pdf și ar trebui să se conformeze specificațiilor IEEE (Aliniate la un spațiu, cu două coloane, dimensiunea fontului cu 10 puncte, până la maximum 8 pagini).

Seria originală IEEE BIBE-2020 va acorda un premiu special de cercetare (1.000 USD) pentru cea mai bună lucrare a Conferinței asociate cercetărilor COVID-19 pentru a onora pierderea, eroii și voluntarii asociați crizei COVID-19.

Acest premiu va fi acordat din acest an a 20-a IEEE BIBE-2020.

Mai multe detalii, pe site-ul evenimentului: https://www.ieeebibe2020.org/