Stire

Eveniment online ”Construirea unei infrastructuri europene de date | Care este viitorul Federatiei Europene Cloud?”

Hewlett Packard, in parteneriat cu Forum Europe organizeaza evenimentul online ”Construirea unei infrastructuri europene de date | Care este viitorul Federatiei Europene Cloud?”
Alăturați-vă reprezentanților instituțiilor UE, statelor membre, întreprinderilor și altor experți pentru o discuție privind foaia de parcurs pentru a construi o Federație Cloud Europeană de succes. Pe măsură ce Germania și Franța prezintă GAIA-X - o propunere pentru o infrastructură cloud descentralizată - și pe măsură ce Comisia Europeană pregătește monitorizarea strategiei sale de date, Forum Europe și HPE sunt încântați să găzduiască această discuție privind politicile, modelele de afaceri și investițiile. necesare proiectării planului pentru viitoarea infrastructură a economiei de date a Europei. Discuția va analiza, de asemenea, aspecte critice ale proiectului, cum ar fi monetizarea europeană a datelor și proprietatea datelor.
📆Data evenimentului: 6 iulie 2020, ora 10-11:30 CEST
Inscrierea la eveniment este gratuita.

Pentru mai multe detalii despre agenda evenimentului si inscrieri vă invitam sa accesati urmatorul link: https://events.forum-europe.com/4SEG-CURC-A6EES7TC2/cr.aspx