Stire

Finantari de peste 3.000.000 RON obtinute de membrii Rohealth, OncoGen si Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași pentru cercetarea si tratarea noului Coronavirus

Avem plăcerea si onoarea de a felicita membrii Rohealth, OncoGen și Spitalul Clinic de Pneumologie Iasi, care fac parte din consortiile castigatoare ale finanțărilor  lansate prin competitive de  MEC/UEFISCDI  pentru proiecte de mare anvergură cu aplicatii in  cercetarea si tratarea noului Coronavirus  si buget de 3 miloane de lei per consortiu.

➡️Centrul Oncogen  face parte din consortiul castigator cu un proiect  in valoare de 3,5 milioane RON pentru continuarea cercetărilor pentru vaccinul împotriva Covid-19, in cadrul competiției organizată de Ministerul Educației și Cercetării pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva virusului SARS-nCov-2.
Mai multe detalii pe pagina: www.oncogen.ro

➡️Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iasi  si Universitatea de Medicina si Farmacie Gricore T. Popa din Iasi fac parte din consortiul castigator din cadrul Competiției Soluții 1 - Abordări inovative în tratamentul și controlul pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2 din cadrul Ministerului Educației și Cercetării , cu fonduri totale in valoare de 3.000.000 RON.
Mai multe detalii pe pagina: https://uefiscdi.gov.ro/solutii-2020-abordari-inovative-in-tratamentul-si-controlul-pacientilor-infectati-cu-virusul-sars-cov-2 

Mult succes in implementare!