Meniu

GENETIC CENTER, membru al Clusterului ROHEALTH- parte din Reteaua privata de Sanatate REGINA MARIA

  • De: RoHealth
  • Postat in data de: 21-08-2019
  • Nu exista comentarii

Stimati urmaritori,

Avem placerea de a va impartasi cu dumneavoastra reusita intreprinderii GENETIC CENTER, care acum este parte din Reteaua privata de sanatate-REGINA MARIA. Regasiti mai jos comunicatul oficial transims de managerul companiei, doamna Raluca Prodan.

Sincere felicitari, GENETIC CENTER si la cat mai multe colaborari de succes!


COMUNICAT GENETIC CENTER

 

Dragi parteneri,

Am bucuria de a anunța o nouă etapă în dezvoltarea GENETIC CENTER, care este acum parte a Rețelei de sănătate REGINA MARIA. Împreună, vom putea să oferim în continuare servicii de calitate, ajungând la un număr mai mare de pacienți ce au nevoie de un diagnostic de mare acuratete pentru o paleta larga de tipuri de analize. 

Încă de când am deschis primul laborator, ne-am dorit, și am depus toate eforturile să devenim cel mai important și performant centru de analize genetice din România. În activitatea noastră, punem mereu accent pe calitatea și acuratețea testelor, dar și pe viitorul industriei, prin formarea de specialiști la nivel național. Dorința rămâne aceeași, diferența este că acum avem alături de noi un partener puternic, alături de care putem face performanță. 

Genetic Center din Cluj, inaugurat în 2009, a fost cel de-al doilea laborator de genetică înființat în România, iar în anul 2017 a devenit primul laborator specializat din țară, ca cifră de afaceri. În 2016, în urma unui proiect de cercetare pe tema infertilității masculine, a fost deschis laboratorul din București. În prezent, în acest laborator se efectuează teste pre- și post-natale, precum și teste oncologice de ultimă generație. Genetic Center se află pe lista celor mai importante și performante centre de analize genetice din România și acoperă 16 specialități medicale si 100 de tipuri de analize prin intermediul unei echipe formate din 50 de angajati,  fiind laboratorul cu cea mai larga paleta de teste genetice lucrate intern. Astfel, anual, 17.000 de teste sunt efectuate la Genetic Center. 

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA reunește in acest moment peste 5.500  de angajați și colaboratori în cele 65 de locații proprii din Bucureşti şi din țară. REGINA MARIA și-a câștigat poziția de lider pe piața medicală românească datorită calității serviciilor oferite și a numărului de unități medicale prin intermediul cărora deservește peste 3 milioane de pacienți. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 500.000 de abonamente medicale. În cifre, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 65 de locații proprii, 7 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 4 maternități, 10 campusuri medicale, 27 centre de imagistică, 39 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 290 de policlinici partenere în țară.  

Managementul GENETIC CENTER va ramane neschimbat si va asigur ca veti gasi aici aceiasi parteneri de incredere ca si pana acum.

Echipa noastră performantă de specialisti in genetica medicala vă rămâne în continuare la dispoziție si va asiguram ca veti avea in noi profesionistii de care aveti nevoie. În prezent, deservim un numar mare de clienti la nivel local si national si, gratie acestui parteneriat vom putea continua sa investim in cercetare si inovare si sa oferim rezultate rapide si de calitate intr-un numar tot mai mare de cazuri complexe.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată pe parcusul anilor și pentru tot ce am reușit să clădim împreună.

 

Cu stima,

Raluca Prodan
General ManagerScrie un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii