Stire

Întâlnirea periodică cu autoritățile de reglementare privind dezvoltarea studiilor clinice în România | 7 august 2020

În cadrul mesei rotunde online organizată de AVANTYO în data de 7 august 2020, la 13:00, autoritățile competente vor oferi noi informații și soluții pentru dezvoltarea  studiilor clinice în condițiile pandemiei COVID-19 și a întârzierile acumulate în procesul de aprobare.

Prin seria de întâlniri periodice cu autoritățile de reglementare, AVANTYO Institute of Clinical Research își propune să faciliteze noi clarificări care să ducă  la îmbunătățirea dezvoltării studiilor clinice în țara noastră.

“Întâlnire periodică cu autoritățile de reglementare privind dezvoltarea studiilor clinice în România” din luna  august 2020 este cel de al doilea eveniment online organizat de AVANTYO care astfel reunește în jurul aceleiași mese reprezentanți ai autorităților de reglementare, companiilor farmaceutice și ai organizațiilor conducătoare de studii clinice cu scopul de a facilita colaborarea și găsirea unor noi modalități de îmbunătățire.

Gazda evenimentului va fi Dr. Cristina Florescu Moraid – Director AVANTYO Institute of Clinical Research.

Din partea Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România  (ANMDMR) vor participa în calitate de invitați speciali, Dr. Bujor Eugen Almașan - Președinte, Dr. Mirela Vita – Șef departament de Studii clinice și Dr. Adina Pirvu - Inspector Direcţia Generală Inspecţie Farmaceutică.

Prof. Dr. Constantin Mircioiu va reprezenta Comisia Națională pentru Bioetică a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (CNCMDM)

Înregistrarea online este deschisă până joi, 6 august 2020, la prânz.

Evenimentul este gratuity și se va desfășura pe ZOOM, în limba română, timp de o oră.

Înregistrare participanților la eveniment se face online la https://www.avantyo.com/roundtables/regular-meeting-with-authorities-aug2020.

www.avantyo.com