Meniu

NE4HEALTH - Nu ratati 3 misiuni economice virtuale, Ianuarie 2022!

  • De: RoHealth
  • Postat in data de: 14-01-2022
  • Nu exista comentarii

 

Nu ratati cele 3 misiuni economice virtuale organizate in cadrul proiectului  NE4HEALTH - New European Electronics for Global Health and Wellbeing, al consortiului din care ROHEALTH face parte.

De ce sa participati:

- Aflati ce este nou pe piata tehnologiilor electronice (tipărite, încorporate), aplicate sectoarelor sănătății și bunăstării.

- Vedeți ce este nou și interesant pentru afacerea dvs. urmărind sesiunea de pitching, unde 10 companii preselectate din Europa își vor prezenta produsele și serviciile;

- Generați potențiali clienți noi și întâlniți noi contacte într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor și al timpului, prin inițierea și organizarea de întâlniri B2B preprogramate cu companiile care isi vor prezenta produsele, dar și cu alți participanți;

-  Fiți cu un pas înaintea concurenților si aflați noutățile de pe piața electronică tipărită

Mai multe detalii despre fiecare misiune in parte gasiti accesand linkurile de mai jos:

𝐇𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡𝐭𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐬 𝐄𝐔 - 𝐔𝐒𝐀 𝐁𝐫𝐢𝐝𝐠𝐞 - 18 -19 Ianuarie 2022
https://lnkd.in/e_nx4NAw

Marți, 18 ianuarie 2022, 18:00 - 19:30 (CET) | SESIUNE DE PREZENTARI PENTRU PITCHING
miercuri, 19 ianuarie 2022, 16:00 - 23:00 (CET) | BROCHERAJ – ÎNTÂLNIRI BILATERALE (B2B)

𝐇𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡𝐭𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐬 𝐄𝐔 – 𝐈𝐬𝐫𝐚𝐞𝐥 𝐛𝐫𝐢𝐝𝐠𝐞 - 27 Ianuarie 2022
https://bit.ly/3moFREO

11:20 - 12:20 (CET) | SESIUNE DE PREZENTARI PENTRU PITCHING
12:30 - 15:30 (CET) | BROCHERAJ – ÎNTÂLNIRI BILATERALE (B2B)


𝐇𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡𝐭𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐬 𝐄𝐔-𝐉𝐚𝐩𝐚𝐧 𝐁𝐫𝐢𝐝𝐠𝐞 - 31 Ianuarie 2022
https://lnkd.in/egHTZk8f

8:30(CET)/16:30(JST) – 11:00(CET)/19:00(JST) | SESIUNE DE PREZENTARI PENTRU PITCHING
11:00(CET)/19:00(JST) - 12:00(CET)/20:00(JST) | BROCHERAJ – ÎNTÂLNIRI BILATERALE (B2B)

IMPORTANT! Fiecare misiune se desfasoara pe o platforma diferita, prin urmare, pentru a participa la cele 3 misiuni economice este necesar sa va inregistrati la fiecare in parte.


#NE4HEALTH #economicmissions #healthcare #wellbeing



Scrie un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii