Stire

Pe 25 mai Departamentul de Sănătate și Tehnologie Digitală Ferrer a lansat noile provocări ale programului de inovare Ferrer 4 Future (F4F) pentru primăvara 2020.

➡️Pe 25 mai Departamentul de Sănătate și Tehnologie Digitală Ferrer a lansat noile provocări ale programului de inovare Ferrer 4 Future (F4F) pentru primăvara 2020.
Inițiativa invită start-up-uri și companii din domeniul sănătății digitale să dezvolte soluții de sănătate prin utilizarea noilor tehnologii.
📆În perioada 25 mai - 28 august, companiile pot propune soluții digitale, prin intermediul site-ului web Ferrer4Future.com, care răspund la cele 3 provocări: îngrijirea pacienților cu tulburări de mișcare, reducerea dependenței la pacienții cu tulburări cognitive de comportament și sprijin pentru găsirea dozei optime de analgezie la pacienții cu durere cronică.
Mai multe detalii puteti afla accesand linkul urmator: https://echalliance.com/ferrer-launches-the-second-edition-of-the-ferrer-4-future-program-to-improve-the-health-of-society-through-technology/?fbclid=IwAR1VHjNvyrhB3qefbz32Ux0s7ELfDZtOXNh-J49k03YOu8M3b5xob8HX22g