Stire

Reprogramat Septembrie 01, 2022 - Webinar | „Inteligența Artificială în Radioterapie”

 

Webinar | „Inteligența Artificială în Radioterapie”  vă este oferit de  AIMinded, membru ROHEALTH

 

AIMinded ajută spitalele să reducă timpul în serviciile oncologice prin utilizarea AI în radioterapie.

V-ati întrebat vreodată de ce procesele în tratamentul cancerului sunt lente?

Există peste 5000 de cazuri noi de cancer în fiecare zi. Spitalele publice și private se luptă să scadă acest număr. Fiecare minut este crucial pentru viața pacienților.

Pentru a le veni în ajutor, AIMinded propune un toolbox oncologic care poate fi accesat cu un singur clic, reducând munca manuală cu 90% și permițând medicului să-si  concentreze peste 50% din timp pe cazuri mai complexe.

Folosind acest toolbox, pacienții pot primi tratamentul de 2 ori mai repede."

 

Cum poate inteligenta artificiala sa imbunatateasca procesul de radioterapie, accelerand conturarea organelor la risc si a volumului tinta. Medicii radioteraputi castiga mai mult timp pentru a se ocupa de pacienti, de cazurile complexe. Spitalul/Clinica, in timp poate primi mai multi pacienti.

Evenimentul se va desfășura online Joi 01 SEPTEMBRIE 2022, între orele 16:00 și 18:00 (EET).

Pentru participare, vă rugăm să vă înregistrați AICI

După înregistrare, veți primi linkul de pe platforma MS TEAMS unde se va desfășura webinarul.

 

Speaker:

  • Vesa Alexandru - Co-fondator AIMinded, software developer.

 

 

Mini-bio: "Dintotdeauna am fost pasionat de matematica si fizica. Am terminat facultatea de electrotehnica din Timisoara. Dorind foarte mult sa imbin teoria cu practica, am descoperit inteligenta artificiala la 19 ani. Am o experienta de 7 ani, lucrand in corporatii mari precum: Continental, Flex, Coca-Cola, Veoneer, Qualcomm dar si numeroase proiecte de freelancing. Sunt orientat sa rezolv probleme, generand idei, acolo unde sansele nu sunt de partea mea. Am creeat AIMinded cu scopul de a rezolva probleme reale, care ajuta oamenii, aratand partea buna a inteligentei  artificiale. Citatul care ma inspira cel mai mult este: " There are only two ways to influence human behaviour: you can manipulate it or you can inspire it"

  •  

 

 

 

  • Fabian Jichi - Co-fondator AIMinded, software developer

 

Mini-bio: "Tot timpul mi-a placut matematica si programarea. Am terminat facultatea de automatica si calculatoare din Timisoara. Sunt foarte pasionat de inteligenta artificiala, descoperind acest domeniu la doar 21 de ani. Imi place sa creez algoritmi care pot ajuta practic la solutionarea unor probleme. Am o experienta de peste 2 ani, lucrand in corpatii precum: Continental si Qualcomm. Am creeat AIMinded cu scopul de pune in practica pasiunea mea pentru algoritmi reusind astfel sa ajut cat mai multi oameni . Citatul care ma inspira cel mai mult este: " Stay away from those people who try to disparage your ambitions. Small minds will always do that, but great minds will give you a feeling that you can become great too"

  •  
  •  

 

 

 

  • Mihai Zerbea - Doctor Specialist Radioterapie, Doctor advisor in AIMinded

Mini-bio : Absolvent in anul 2014 al Facultatii de Medicina Generala din cadrul UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca, a efectuat rezidentiatul in cadrul Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuta” din Cluj Napoca in perioada 2015 – 2018. In acest timp s-a remarcat prin activitati de voluntariat cum ar fi: reprezentant al rezidentilor, coordonator al Grupului Rezidentilor de Radioterapie si Oncologie Medicala, organizator al workshopului “Introduction to radiation oncology” editia 2017 si 2018 din cadrul congresului international Medicalis. Deasemenea a elaborat lucrari stiintifice atat in calitate de autor cat si de co-autor, lucrari care au fost prezentate la congresele nationale. In cadrul editiei a 27-a a Congresului Anual al Societatii Romane de Radioterapie si Oncologie Medicala (SRROM), sectiunea “Dupa-masa rezidentului” a fost premiat cu locul 1 in calitate de autor al lucrarii “Re-Irradiation in Treatment of Recurrent Primary Brain Tumors: A Retrospective Single Institution Study”. https://amethyst-radiotherapy.ro/medic/dr-mihai-zerbea-medic-specialist-radioterapie-amethyst/