Stire

S-a lansat apelul EIC Accelerator Challenges 2021 (HORIZON-EIC-2021-ACCELERATORCHALLENGES-01)

S-a lansat apelul EIC Accelerator Challenges 2021 (HORIZON-EIC-2021-ACCELERATORCHALLENGES-01)

Apelul EIC Accelerator Challenges 2021 sprijină companiile (în principal întreprinderile nou-înființate și IMM-urile) să intensifice inovațiile cu impact ridicat, cu potențialul de a crea noi piețe sau de a le schimba pe cele existente în domeniile identificate de relevanță strategică. La fel ca EIC Accelerator Open (Secțiunea II.3 din Programul de lucru EIC 2021), provocările EIC Accelerator se concentrează pe inovații bazate pe descoperiri științifice sau descoperiri tehnologice („deep tech”).

Puteti aplica la EIC Accelerator Challenge - Strategic Digital and Health Technologies, dacă sunteti de parere că organizatia dvs. are potențialul de a fi un lider global în dezvoltarea tehnologiilor strategice într-unul din următoarele domenii:

- Tehnologii digitale: dispozitive, metode, sisteme, precum și principii de lucru, procese și standarde, care se aplică industriei tehnologiilor TIC, etc;

- Tehnologii medicale: instrumente bazate pe inteligență artificială pentru diagnosticarea precoce; abordări noi în terapia celulară și genetică, în special pentru cancer; dezvoltarea de biomarkeri noi pentru prognostic clinic, etc.

Depunerea aplicatiilor se realizeaza in 2 etape:

Termen limita prima etapa: 9 Iunie 2021

Termen limita a doua etapa: 6 Octombrie 2021

Ghidul aplicantului pentru acest apel poate fi consultat accesand urmatorul link: https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/