Stire

”SCOTT Student Contest on Wirelessly Connected IoT”, concurs cu premii de pana la 1300 Euro pentru studenți și proaspăt absolvenți!

Consortiul proiectului european de cercetareSCOTT (Secure Conected Trustable Things) organizează competiția ”SCOTT Student Contest on Wirelessly Connected IoT” pentru studenți și proaspăt absolvenți.
Dacă teza de licență sau master, disertația de doctorat sau proiectul studențesc de orice fel abordează probleme precum securitatea, siguranța, încrederea și fiabilitatea aplicabile comunicațiilor cu fir și wireless sau pot fi utilizate în aplicații IoT interesante, trimiteți-ne descrierea, domeniile de aplicabilitate, împreună cu CV-ul. Sunt vizate proiecte in domenii industriale precum automobile, aeronautică, clădiri, sănătate, robotică, fabricație inteligentă etc., care pot face parte din viitoarea lume sigură și conectată wireless.

💵Finaliștii concursului pot câștiga premii în valoare de până la 1300 Euro, plus gadgeturi, carti si oportunități de internhip, iar marele câștigător va avea oportunitatea să își prezinte proiectele în fața reprezentanților companiilor și universităților europene de frunte la 01.10.2020.

📆 Deadline-ul pentru inscrieri este 24 iulie 2020!

Pentru a aplica:
- este necesar să vă familiarizati cu regulile competitiei,
- să completati formularul de inscriere
- sa trimiteti CV-ul la adresa de email scottstudentcontest@v2c2.at

Puteti gasi toate detaliile accesand linkul următor: https://scottproject.eu/studentcontest/