Stire

Sesiune Online | Succes la Orizont! TWINNING, 24.11.2022, orele 10:00-12:30

Sesiune Online | Succes la Orizont! TWINNING, 24.11.2022, orele 10:00-12:30

 

Sesiunea online dedicată “TWINNING” face parte din seria de evenimente “Succes la Orizont!” lansată de Unitatea Punctelor Naționale de Contact din cadrul Unității Executive pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării și Inovării (NCP@UEFISCDI).

 

Activitățile Twinning promovează excelența în cercetare prin rețele de parteneriate, formare și creșterea vizibilității instituțiilor de cercetare cu scopul de a participa cu succes la apelurile tematice din cadrul Orizont Europa.

Evenimentul va aborda următoarele aspecte:

1. Motivația dezvoltării unei propuneri de proiect Twinning;

2. Construirea ideii de proiect și a consorțiului Twinning;

3. Barierele și dificultățile întâmpinate în elaborarea propunerii de proiect Twinning;

4. Recomandări pentru potențialii aplicanți Twinning.

 

Scopul acestei sesiuni online este de a încuraja cercetătorii din România să aplice la apelurile Widening&ERA, în particular la acțiuni Twinning, oferindu-le informații detaliate și practice din partea directorilor de proiecte de acest tip.

 

La finalul evenimentului va fi organizată o sesiune “Q&A/Întrebări și răspunsuri” pentru instrumentul de finanțare Twinning.

 

Pentru ÎNREGISTRARE și mai multe detalii despre eveniment vă invităm să urmați link-ul următor:  www.ncp.uefiscdi.ro/e/24nov2022-twinning-success-stories-horizon