Stire

Sesiuni de Matchmaking în domeniul Îmbătânirii Active și Sănătoase - 24-26 Februarie 2020

The Innovation to Market (I2M), o inițiativă dezvoltată în cadrul Parteneriatului European pentru Inovare în domeniul Îmbătrânirii Active și Sănătoase(EIP pe AHA) și condusă de ECHAlliance, a lansat oficial Sesiunile de Matchmaking în cadrul ultimei conferințe a partenerilor, organizată cu ocazia AAL Forum în Aarhus. 

Locație: Barcelona la 4YFN.

Scopul este de a sprijini transformarea sănătății și îngrijirii pe piața unică digitală, consolidând astfel legăturile dintre dezvoltarea de soluții de către companii, start-up-uri și cercetători - partea de ofertă și să întâlnească​​ așteptările și nevoile furnizorilor de îngrijiri, a factorilor de decizie, asigurătorilor și a altor cumpărători potențiali ai acestor produse și servicii - partea cererii. 

Cum participi?
Dacă sunteți o organizație publică sau privată de asistență medicală / organizație socială, trimiteți-vă acum nevoia digitală (link: https://eiponaha.eu/I2MMatchmaking) .
 Termenul limită pentru depunere este 14 noiembrie 2019 23:59 CET. 
Dacă sunteți  Furnizor de soluții, I2M va lansa apelul pentru soluții digitale asociate nevoilor selectate pe 2 decembrie 2019. 
Cronologie Eveniment:
14 noiembrie 2019:  Termenul limită pentru apeluri pentru organizații din domeniul sănătății 
21 noiembrie 2019: Anunțarea Organizațiilor de sănătate alese
2 decembrie 2019: Lansarea Apelului pentru Furnizorii de servicii
30 ianuarie 2020:  Anunțarea Furnizorilor de servicii selectați
24-26 februarie 2020:  Ședință de matchmaking la 4YFN
BARCELONA

Pentru mai multe informații puteți accesa următorul linkhttps://echalliance.com/calling-the-most-innovative-organisations-in-europe-matchmaking-sessions-for-active-and-healthy-ageing/