Meniu

Simpozionul Anual de Studii Clinice, organizat de AVANTYO Institute of Clinical Research, 20 Noiembrie 2020

  • De: RoHealth
  • Postat in data de: 12-11-2020
  • Nu exista comentarii

Simpozionul Anual de Studii Clinice, aduce in prim plan invataminte datorate pandemiei COVID-19

Anul 2020 este un an al provocărilor fără precedent. Tocmai de aceea profesioniști internaționali și locali care se dedică dezvoltării noilor terapii și vaccinuri pentru rezolvarea pandemiei COVID-19, vor fi prezenți la Simpozionul Anual de Studii Clinice organizat de AVANTYO pentru a împărtăși din experiența lor.

Tema acestei ediții este  “2020 – un an al provocărilor fără precedent în cercetarea clinică. Ce am învățat și cum putem transforma cele învățate în timpul pandemiei COVID-19 într-un avantaj pentru viitor”.

Simpozionul National de Studii Clinice 2020, se va desfasura online pe 20 noiembrie, incepand cu ora 10:00.

Inscrierea participantilor se face online la  www.clinicaltrialsymposium.com.

Evenimentul se va desfasura timp de o zi, in format virtual, aducand laolalta autoritățile de reglementare din  România și alte țări europene, reprezentanți la nivel înalt ai industriei biofarmaceutice internaționale, specialiști în probleme de reglementare, KOL / investigatori medicali, reprezentanți ai CRO, asociații de pacienți, precum și diverși alți profesioniști interesați de arena cercetării clinice.

Punctele esențiale ale programului 2020 includ sesiuni interdisciplinare în care actorii din industria cercetării clinice se pot întâlni și interacționa în mod direct în cadrul unor paneluri de discuții pentru a aborda impactul pandemiei COVID-19 asupra planificării și gestionării studiilor clinice, împreună cu învățămintele pe care le putem aplica in viitor.

Ediția din 2020 este cea de a doua organizată de AVANTYO Institute of Clincal Research sub patronajul EUCROF - Federația Europeană a Companiilor Conducătoare de Studii Clinice și ACCSCR - Asociația Companiilor Conducătoare de Studii Clinice din România.

Reprezentantii industriei de studii clinice Romania, sunt preocupati de a readuce Romania pe harta  internationala de interes pentru studii clinice cu beneficii reale de dezvoltare pentru medici, sanse la tratamente inovative pentru pacienti si sume importante la buget. Pe de alta parte, isi doresc si crearea aici a unui pol de imbunatatire a cercetarii clinice din zona central-est europeana prin intalniri, dezbateri si impartasirea experientelor.

Simpozionul Anual de Studii Clinice este organizat de AVANTYO Institute of Clinical Research, unica platformă integrată de învățare din Romania care este dedicată profesioniștilor din industria de cercetare clinică medicală. Scopul final al activităților companiei vizează facilitarea accesului pacienților la medicație inovatoare – www.avantyo.com Scrie un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii