Stire

Simpozionul de studii clinice- 11 octombrie, Bucuresti

În data de 11 Octombrie 2019 va avea loc  SIMPOSIONUL DE STUIDII CLINICE 2019 la Hotel Intercontinental  din Bucuresti, in sala Ronda, incepand cu ora 9:00. Tema acestui eveniment cu participare internationala este „Accelerarea Accesului Pacientului la Medicamente Inovative”.

Scopul evenimentului este de a oferi un cadru de discutii si dezbateri despre provocarile si solutiile aparute in mediul din ce in ce mai complex si competitiv al cercetarii clinice eficiente.

Presedintele  Comitetului de Organizare este Dr. Cristina Florescu Moraid cu experienta semnificativa atat in domeniul cercetarii clinice, cat si ca formator si organizator de evenimente de educatie medicala in domeniul studiilor clinice. Evenimentul este organizat de un start-up la inceput de drum, care isi incepe activitatea cu acest simpozion.

Vor participa 35 speakeri din 14 tari, care sunt profesionisti de renume în domeniu, angajați ai unor companii internationale conducatoare de studii clinice,  cadre universitare cu experienta in cercetare clinica, , reprezentanti ai autoritatilor de reglementare din Romania si din tari vecine,   presedintii asociatilor companiilor conducatoare de studii clinice din Romania (ACCSCR) si Europa (EUCROF).

Vorbitori cunoscuți internaționali și români, adevărați KOL în domeniul studiilor clinice, vor veni și vor prezenta subiecte foarte interesante care privesc operațiile clinice, afacerile de reglementare, CT externalizarea sau centricitatea pacientului.

Repere importante ale programului 2019 includ sesiuni interdisciplinare, unde mediul academic și industria de cercetare clinică se întâlnesc pentru dezbateri interesante, dar și pentru programe interesante de divertisment.

 

Parteneri corporate: ARENSIA Exploratory Medicine, IQVIA, SocraTec R & D, Clinerion, Sistemul Medical Medlife, Milray MC, SGS.

Parteneri profesionali: Colegiul Framacistilor din Romania, Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti, InoMed, Institutul National de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals", Spitalul Clinic de Nefrologie 'Dr. Carol Davila', Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu", MediJobs.

Parteneri media: Medical Manager, Jurmed-Jurnal de Sanatate, Pacient 2.0, Raportul de Garda, Rohealth, RoMedic, , Saptamana Medicala, Tarus Media (Medica Academica, BMJ, Maedica- Journal of Clinical Medicine), Viata Medicala.”

Pentru mai multe informatii despre eveniment si inscrieri, accesati link-ul urmator: https://www.clinicaltrialsymposium.com/