Stire

Studiu european realizat de Joint Research Center (JRC) - mapare IMM-uri

În contextul DIH4Society, Cluj IT a fost selectat de către Comisia Europene, prin intermediul Joint Research Center (JRC), să contribuie la efortul de mapare atât a necesităților cât și a capabilităților IMM-urilor naționale în domeniul digitalizării. Acțiunea se subscrie programului European Digital Hubs for Innovation, în cadrul căruia DIH4Society a fost propusă de autoritățile române de resort pentru a participa la viitoarele competiții organizate de către Comisia Europeană.

Pe aceasta cale, avem deosebita plăcere de a vă invita să fiți parte a acestui proiect al Comisiei Europene, prin participare la un interviu ce va sta la baza unui studiu comprehensiv și al unor viitoare măsuri de susținere a mediului de business. Interviul va fi acordat unui membru al echipei Cluj IT, de interes major fiind informațiile ce țin de dimensiunea activităților digitale ale organizației pe care o reprezentați.

Suntem convinși că aportul Dumneavoastră va oferi plus valoare acestei inițiative generatoare de rezultate  pe termen mediu și lung atât pentru ecosistemul de afaceri românesc, cât și pentru dezvoltarea organizației dumneavoastră.

Dacă considerați oportună invitația noastră, am rugămintea să ne comunicați la adresa andreea.apostu@clujit.ro până ce târziu în 07.08, finalul zilei.