Stire

Targul Medical Taiwan, 11-13 iunie 2020

Va invitam la TAITRA ,  un ONG din Taiwan organizeaza Medical Taiwan, International Medical, Health@Care Expo in perioada 11-13.06.2020.

Daca sunteti interesati de echipamente si tehnologii medicale/producatori internationali si locali/inovatie si abordari noi ale cercetarilor oferite de piata din Asia, va invitam alaturi de noi la targul Medical Taiwan, International Medical. Putem accesa aceasta oportunitate alaturi de cei de la  TAITRA – un ONG ce ne poate facilita accesul la organizatii internationale si guvernamentale cu acoperire globala.

Targul este structurat pe 3 pavilione astfel:

Smart Medical Scenario Pavilion

Startup Village

International Forum

Domeniile de interes acoperite de cele 3 pavilione sunt: Electromedical Equipment, Biotechnology Equipment, Pharmaceuticals, Medical Services, Hospital & Laboratory Equipment, Diagnostic Equipment, Single-use Item, Dental/Orthopedic/Ophthalmic Equipment, Rehabilitation Equipment, Mobility Aids, Health Care Products, Manufacturing Equipment, Parts/Accessories and Materials.

Beneficiati de subvenții de transport (acoperirea integrală a biletului de avion), cât și de cazare (cuantumul decontarii se va face in functie de fiecare târg în parte).  

Pentru mai multe informatii si inregistrare   https://www.medicaltaiwan.com.tw/